Black Friday megtévesztés

    Bizonyára sokan vagyunk akik készülnek a nagy Black Friday akciókra ami már egy ideje nálunk is elérhető. Viszont én azt tapasztalom, hogy ez nálunk többségében megtévesztés vagy csekély mennyiségű kedvezményt adnak. Megnéztem más országok akcióit és össze se lehet hasonlítani a miénkkel. Sőt több oldalon azt olvastam ,hogy előtte felárazták a termékeket!
    Na de én most egy teljesen más akcióba futottam bele erről szeretném leírni a tapasztalataimat!
Mivel Black friday volt így elindultam a városba körbe nézni az üzletekbe mi a felhozatal. Este volt már de megpillantottam az egyik bolt bejáratán egy A4-es papírt amin az ált Black Friday -20%!
Pontosabban ez a papír volt kint:

   Nem tudom ki milyen gyakran jár ebbe az üzletbe vásárolni én először vásároltam náluk terméket.
A Dorothy and Aby Outlet viszonylag elég kedvező áron adja a termékeit de tudni kell elég sok a hibás vagy utolsó darabos ruha. Jól meg kell nézni mit vesz az ember mert vissza már nem veszik a terméket!
Na de térjünk is a lényere!
Én ezt a plakátot nem olvastam végig pontosabban a kisbetűs részt mert sötét is volt már a bejáratnál, de még a szemüveg se volt nálam ,hogy ezeket a mini betűket elolvassam, így csak a -20% black friday akciót láttam!
    Na persze én naiv azt hittem ez automatikusan levonódik az összegből, mint ahogyan ez minden üzletben működni szokott. Jó ideig nézelődtünk bent és próbálgattuk a ruhákat de ez idő alatt az üzletben egy eladó se hangoztatta el ,hogy most 20% kedvezmény van ha a kasszánál bemondom a JELSZÓT!!!
Nagy örömmel vásároltunk is 2 nacit amikre járt volna a 20% kedvezmény. 
Oda is vittük a kasszához az eladó nem kérdezett sőt nem is mondott semmit, elvette beütötte majd közölte a végösszeget ami a TELJES ár volt! (Pedig lett volna idejük elmondani az akciót mert nem tolongtak a vásárlók de inkább egymással trécseltek!) Majd megkérdeztem tőle miért ennyi mikor akció van? A válasz az volt nem mondtad a jelszót! Néztem hatalmas szemekkel miről is van szó, milyen jelszó? Ekkor közli ,hogy mondanom kellett volna Black Friday! Kérdem én és ezt nekem honnan kellett volna tudni? Mert nem mondta senki!!! Hát ki van írva! Kérdem hova? Majd ekkor láttam meg a mini 1 mm-es sorok VÉGÉN ott a jelszó! 
A blokkon látni ,hogy teljes árat fizettünk nem kaptunk kedvezményt.

Tudom erre most mindenki azt mondja akkor otthagyta volna a terméket vagy vissza sztornóztatta volna, igen ám de ők már vissza nem vesznek semmit ez ki is van írva!
Na szóval ennyit a nagy Black friday akciókról és az átverésekről!
Legyetek mindig szemfülesek és vigyetek nagyítót magatokkal a kisbetűs részek elolvasásához!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon