2017 Őszi trend

   Már lassan vége a nyárnak közeledünk az ősz felé így bizonyára te is kíváncsian várod mi lesz az új trend. Mely színekbe lesz érdemes hódítani vagy éppen melyik minta lesz a nyerő idén?!

Első helyen máris az egyik megunhatatlan örök PIROS szín áll.
Mivel rengeteg árnyalatban megtalálható így érdemes keresgetni és a megtalálni a hozzánk leginkább illőt. Sajnos nem minden árnyalat áll jól mindenkinek! Ezt a színt nagyon jól lehet variálni más színű ruhadarabokkal így télen is mindig divatosak tudunk lenni. Idén mindenképp bekel szerezni egy piros darabot mindenkinek!



Második helyen a mintás darabok állnak legyen az egy KOCKÁS vagy CSÍKOS biztos nyerő leszel benne.
A hetvenes évek kockás darabja sose megy ki a divatból mindig visszatér újra és újra. Na de a csíkos nyári kedvencek után is itt a folytatás ősszel is hordhatjuk megunhatatlan darabjainkat. A csíkos ruhák igazán nőies darabok, így bárhova feltudjuk venni.



Harmadik helyen pedig a VÁLLTÖMÉSEK állnak, puffos újak és fodros vállak.
Nyáron már találkozhattunk ezekkel a különleges darabokkal ami extra díszítésekkel hívta fel a figyelmet. Nos ez a trend továbbra is folytatódik! Ősszel még több fodorral és széles válltömésekkel is találkozhatunk. Idén nagy hangsúlyt fog fektetni a divat  a vállainkra.
Már csak az a kérdés kinek tetszik ez? 




                                                    Remélem te is várod már az őszt!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon